Kategoriarkiv: Skoter

Skoter i Pajala

Här nedan kan du se vårt utbud av begagnade snöskotrar. Om du hittar något du är intresserad av eller vill veta mer om så är det bara att höra av dig. Tack vare vår långa erfarenhet av skotrar så ser vi till att du får en skoter som passar just dig.

Vi har försett Kiruna & Pajala med snöskotrar från många olika etablerade märken, så som; Yamaha, Ski-doo, Polaris m.fl.

Är det dags för en service av din skoter? Vi på Andor Maskin & Fritid utför också service av just din snöskoter. Se till att serva din snöskoter för att inte minska livslängden på maskinen. Tveka inte att kontakta oss om du behöver serva din snöskoter. Vill du läsa mer om vår service när det kommer till skotrar och andra maskiner? Klicka här.

Vi har lång erfarenhet av service och strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd.

Välkommen att kontakta oss!

Skoterråd

Att sköta om en skoter är inte speciellt svårt. Ett av de vanligaste felen som kan dyka upp är att oljeledningen blir blockerad. Så det är viktigt att regelbundet ta in sin skoter på service. Tveka inte att lämna in din snöskoter på service då det i längden kan göra så att du spara pengar.

Att även byta ut drivrem och filter på sin skoter är något som man som skoterägare måste göra och helst samtidigt som man tar in skotern på service. Genom att se till så att underhållet sköts regelbundet så blir skoterägandet väldigt enkelt. Det är ytterst få saker som går sönder på en snöskoter och därför kan man enkelt köra med en sådan utan problem. På många sätt så finns det helt enkelt inte några större problem att äga eller köra en skoter. Det är något som alla kan tycka är kul och som också är en enkel sak att ta hand om.