Ändrade öppettider under Påsk.
Torsdag 14/4 Öppet till 14:00
Långfredag – Annandag påsk STÄNGT
Öppet som vanligt från Tisdag 19/4

SKOGSRÖJSÅGAR

Söker du en ny skogsröjsåg? Då har du kommit rätt.
Husqvarna har gjort sina skogsröjsågar har lätta, men ändå kraftfull och mångsidig, så att den ska vara redo för krävande, långa och tuffa arbetspass i skogen.
Den kortare axeln och vinkelväxeln ger dig bättre manövrerbarhet i tät skog, och gör att det blir lättare att fälla ett träd i en önskad riktning.

Husqvarna har tänkt på ergonomin och ekonomin också.
Motorn i en Husqvarna skogsröjsåg är utformad att ge dig maximal kraft med låga vibrationer och minskad bränsleförbrukning.
Vi utför även service av skog- och trädgårdsmaskiner.

Vi har en lång erfarenhet av Husqvarnas röjsågar.
Mer information om vår service hittar du här.

HUSQVARNA 545FR

Husqvarna 545FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Denna flexibilitet gör den till en perfekt lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett enda kraftfullt paket. X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. LowVib®-avvibreringssystem ger användaren maximal komfort och kontroll.

Cylindervolym:
Vikt exkl. skärutrustning: 
Effekt: 

45.7 см³
8.7 kg

2.1 kW

HUSQVARNA 545FX AutoTune™

En mycket lätthanterlig röjsåg utrustad med Autotune™. Har hög prestanda och unika ergonomiska lösningar, utvecklad för röjningsarbete på heltid. Optimerad transmission med vinkelväxel vinklad 24 grader som underlättar riktad fällning i tät skog. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration, låg bränsleförbrukning och låga avgasemissioner. Mycket låga vibrationer tack vare en effektiv avvibrering av motorn, drivaxeln och skärutrustningen. Levereras med sele Balance XT.

Cylindervolym:
Vikt exkl. skärutrustning: 
Effekt: 

45.7 см³
8.2 kg

2.2 kW

HUSQVARNA 545 FXT AutoTune™

Mycket lätthanterad skogsröjningssåg med hög prestanda och unika ergonomiska lösningar utvecklad för röjningsarbete på heltid. Optimerad transmission med vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Varma händer i kall och fuktig väderlek med uppvärmda handtag. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration, minskad bränsleförbrukning och minskade avgasutsläpp. Mycket låga vibrationer tack vare en effektiv avvibrering av motorn, drivaxeln och skärutrustningen. Lätt att starta med Smart Start®. Levereras med sele Balance XT.

Cylindervolym:
Vikt exkl. skärutrustning: 
Effekt: 

45.7 см³
8.4 kg

2.2 kW

HUSQVARNA 555FX

Husqvarna 555FX är en mycket kraftfull röjsåg utvecklad för röjningsarbete på heltid under tuffa förhållanden. X-TORQ®-motorn ger råstyrka, snabb acceleration och utmärkt bränsleekonomi. Kort riggrör och vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Mycket låga vibrationer tack vare LowVib®. Levereras med sele Balance XT.

Cylindervolym:
Vikt exkl. skärutrustning: 
Effekt: 

53.3 см³
8.9 kg

2.8 kW

HUSQVARNA 555FXT

Husqvarna 555FXT är en mycket kraftfull röjsåg utvecklad för röjningsarbete på heltid under tuffa förhållanden. X-TORQ®-motorn ger råstyrka, snabb acceleration och utmärkt bränsleekonomi. Utrustad med unik komfortuppvärmning av handtagen för problemfritt arbete under kalla och våta arbetsskift. Kort riggrör och vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Mycket låga vibrationer tack vare LowVib®. Levereras med sele Balance XT.

Cylindervolym:
Vikt exkl. skärutrustning: 
Effekt: 

53.3 см³
9.1 kg

2.8 kW

HUSQVARNA 535FBx

Kedjeröjsågen har en flexibel upphängning av skärutrustningen, vilket gör det möjligt att såga både vertikalt och horisontellt med hög precision. Upphängningen möjliggör röjning i den stubbhöjd som passar dig, lågt eller högre upp. Kedjeröjsågen genomsyras av ergonomiska lösningar som gör röjningsarbetet effektivare och mindre ansträngande.

Cylindervolym:
Vikt exkl. skärutrustning: 
Effekt: 

34.6 см³
12.4 kg

1.6 kW