TRAKTORER

100-serien

Husqvarna trädgårdstraktorer i 100-serien är effektiva och kompakta traktorer för villaägare som behöver en användarvänlig åkgräsklippare som är enkel att starta och köra. Den är det perfekta valet för dig som behöver en traktor för lätt och sporadisk användning i medelstora trädgårdar.

HUSQVARNA TS 138

TS 138 är en användarvänlig traktor som passar perfekt för husägare med små till medelstora trädgårdar. Det är en effektiv traktor med sidoutkast, smart design och ergonomi. Har en kraftfull Husqvarna-motor med start utan choke och hydrostatisk transmission. Kan kompletteras med en uppsamlare och en BioClip®-kåpa.

Motortillverkare:
Typ av växellåda: 
Klippbredd: 

Briggs & Stratton
Hydrostatisk

97 cm

HUSQVARNA TC 138

TC 138 är en användarvänlig traktor som passar perfekt för husägare med små till medelstora trädgårdar. Traktor med utmärkt uppsamling av såväl gräsklipp som löv, vilket ger prydliga klippresultat. Den rymliga, inbyggda uppsamlaren töms enkelt från förarsätet. Utrustad med en kraftfull Husqvarna-motor med start utan choke och pedalstyrd hydrostatisk transmission. BioClip®-plugg och deflektor för bakutkast finns tillgänglig som tillbehör.

Motortillverkare:
Typ av växellåda: 
Klippbredd: 

Briggs & Stratton
Hydrostatisk

97 cm

200-serien

Husqvarnas trädgårdstraktorer i 200-serien är en uppsättning trädgårdstraktorer med hög kapacitet, särskilt konstruerade för villaägare och markägare. Det här är det rätta valet om du har en medelstor till stor trädgård och behöver en bekväm och hållbar traktor med hög styrförmåga.

HUSQVARNA TS 238

TS 238 är det perfekta valet för villa- eller markägare med större trädgårdar och som behöver en robust och bekväm traktor som även är lättmanövrerad. En effektiv traktor med sidoutkast, smart konstruktion och bra ergonomi. En kraftfull motor ur Husqvarna Endurance-serien med chokefri start kombinerat med en pedalstyrd hydrostatisk transmission och gjuten framaxel är liktydigt med enkel och problemfri användning. Styrtekniken U-Cut™ gör det extra lätt att svänga och klippa runt hinder. Kan kompletteras med en uppsamlare och en BioClip®-plugg.

Motortillverkare:
Typ av växellåda: 
Klippbredd: 

Briggs & Stratton
Hydrostatisk

97 cm

300-serien

Husqvarna trädgårdstraktorer i 300-serien passar för markägare som behöver en stryktålig och lättmanövrerad traktor med hög kapacitet och smarta lösningar som ger bättre resultat. De lämpar sig för frekvent användning på stora ytor, året runt.

HUSQVARNA TS 346

TS 346 är en högspecificerad traktor utvecklad för markägare som använder maskinen ofta och som behöver en riktigt effektiv traktor för stora områden, året runt. Traktorn har sidoutkast för krävande grönyteskötsel. Drivs av en kraftfulll tvåcylindrig motor från Husqvarna Endurance som startas enkelt utan någon choke. Pedalstyrd hydrostatisk transmission tillsammans med gjuten framaxel ger bekväm och problemfri användning.

Motortillverkare:
Typ av växellåda: 
Klippbredd: 

Briggs & Stratton
Snabb Hydrostat

117 cm