ROBOTGRÄSKLIPPARE

Husqvarna fortsätter att hålla ett grepp om robotgräsklippar marknaden med sina Automower. Detta för att Husqvarnas Automower, utan tvekan, är bäst på marknaden. Det kommer ständigt nya moderna modeller som är optimerade för olika situationer. En robotgräsklippare i trädgården är till en väldigt stor fördel. Husqvarnas Automower löser gräsklippningen åt dig. Låt robotgräsklipparen sköta jobbet åt dig så får du tid för annat. Våra modeller från Husqvarna Automower är utrustade med den senaste tekniken på marknaden. Den senaste tekniken innebär också att maskinen är säker. En jämn klippning är en garanti när det kommer till Husqvarnas Automower. Håll din gräsmatta grön, fin och vältrimmad utan minsta ansträngning, först efter att den enkla installationen är utförd.Välkommen att besöka eller kontakta oss så hittar vi en Automower som passar din gräsmatta och dina behov bäst.

Automower 105

Kompakt, robotgräsklippare med tre hjul för effektiv klippning av öppna gräsytor.
Lämplig för mindre ytor upp till 600 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%.
Lätt att använda och erbjuder möjlighet till personliga inställningar.
Polarvit kaross finns som tillval.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid: 
Högsta ljudnivå: 

600 m²
50 min

61 dB(A)

Husqvarna Automower 310 Robotgräsklippare

Automower 305

Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. Utrustad med vädertimer, frostsensor och Automower® Connect@Home. Enkel att rengöra och tvätta med en slang.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

600 m²
60 min
59 dB(A)

Husqvarna Automower 310 Robotgräsklippare

Automower 310

Effektiv robotgräsklippare med fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden. Passar medelstora områden upp till 1 000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik leder automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Med det intuitiva menysystemet kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Skal i olika färger finns som tillval.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

1000 m²
60 min
60 dB(A)

Husqvarna Automower 315 Robotgräsklippare

Automower 315

Avancerad robotgräsklippare med fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden. Passar medelstora områden upp till 1 500 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40 %. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Med det intuitiva menysystemet på den stora och användarvänliga skärmen kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Skal i olika färger finns som tillval.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

1500 m²
60 min
60 dB(A)

Husqvarna Automower 315X Robotgräsklippare

Automower 315X | X-LINE

Husqvarna Automower® 315X – en premiummodell i X-serien. Den klipper komplicerade gräsmattor på upp till 1 600 m2, hanterar smala passager och sluttningar på upp till 40 % och klarar av tuff terräng. Som en del av sortimentet i vår förstklassiga X-serie har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

1600 m²
60 min
60 dB(A)

Husqvarna Robotgräsklippare Automower 420 och 440

Automower 420

Välutrustad, stor robotgräsklippare för effektiv klippning av svårhanterliga gräsytor. Passar större områden upp till 2 200 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på hela 45 %. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Med den intuitiva menyn på den stora och användarvänliga skärmen kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Kan väljas i polarvitt.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

2200 m²
50 min
58 dB(A)

Husqvarna Automower 430X Robotgräsklippare

Automower 430X | X-LINE

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

3200 m²
50 min
58 dB(A)

Husqvarna Robotgräsklippare Automower 420 och 440

Automower 440

Husqvarna Automower® 440 är en robust och mycket tillförlitlig robotgräsklippare för trädgårdar och gräsmattor på upp till 4 000 m2. Den navigerar tyst och automatiskt i komplexa områden, smala passager, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. Vädertimern justerar klippningen för att matcha tillväxten, och med punktklippning hanteras områden med högre gräs. Med två guidekablar och fyra olika metoder för att hitta tillbaka till laddstationen får du en grön, välklippt gräsmatta med minsta möjliga interaktion.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

4000 m²
60 min
56 dB(A)

Automower 450X | X-LINE

Förstklassig modell i X-serien som enkelt klarar utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45%. GPS-stödd navigering och identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

5000 m²
60 min
59 dB(A)

Automower 435X AWD

Husqvarna Automower® 435X AWD – en pionjär på robotmarknaden. En modell med fyrhjulsdrift som enkelt sköter gräsmattor på upp till 3,500 m², som klarar hinder, tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Robotklipparen har X-line design och unikt ledat chassi för utmärkt manövrerbarhet. Utrustad med Automower® Connect.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

3500 m²
30 min
62 dB(A)

Automower 520

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av maskinparken. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services på dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor, medan klippfrekvensen anpassas automatiskt till grästillväxten. Hanterar alla typer av gräsmattor och klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

2200 m²
50 min
59 dB(A)

Husqvarna Robotgräsklippare Automower AM550

Automower 550

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av maskinparken. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services via dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor. Klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

5000 m²
60 min
61 dB(A)

Automower 535 AWD

Avancerad och högeffektiv robotgräsklippare med fyrhjulsdrift utvecklad för professionell användning. Hanterar gräsmattor på upp till 3,500 m², navigerar enkelt förbi hinder, klarar tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Enkel hantering för kommersiell användning med övervakning och styrning på distans tillsammans med Husqvarna Fleet Services™.

Ytkapacitet:
Typisk laddningstid:
Högsta ljudnivå:

3500 m²
30 min
62 dB(A)

Husqvarna Logga
Scroll to Top