Ändrade öppettider under Påsk.
Torsdag 14/4 Öppet till 14:00
Långfredag – Annandag påsk STÄNGT
Öppet som vanligt från Tisdag 19/4

BATTERI | TRIMMERS

BATTERIDRIVNA TRIMMERS

Med Husqvarnas nya sortiment av batteridriven handhållen utrustning kan du nu göra riktigt utomhusarbete utan att oroa dig för avgaser och oljud.
Läs på om husqvarnas batteridrivna grästrimmers här.

115iL

Bekväm och lättanvänd batteridriven grästrimmer, perfekt till gräsmattekanter eller små områden med högre och kraftigare gräs.
Dess kraftfulla och borstlösa lågvibrationsmotor, utan emissioner, är tyst nog för användning i bostadsområden utan att störa familj eller grannar.
Intuitivt knappsats för säker och bekväm start och stopp, teleskopiskt riggrör samt justerbart handtag ger möjlighet till bekväm och personlig passform samt enkel och effektiv förvaring och transport.

Vikt utan skärutrustning: 
Vikt utan batteri:
Batterispänning:

 

2.98 kg
3.45 kg
36 V

315iC

En tyst, lätt och perfekt balanserad trimmer som är enkel att använda. Trimmern har utmärkt ergonomi och balans och passar den krävande användaren.

Vikt utan skärutrustning: 
Vikt utan batteri:
Batterispänning:

 

2.85 kg
3 kg
36 V

520iLX

En lätt och högpresterande trimmer för professionell användning.
Den har utmärkt ergonomi, tvåvägsrotation på trimmerhuvudet och borstlös motor vilket ger trimmern lång livslängd.

Vikt utan skärutrustning: 
Vikt utan batteri:
Batterispänning:

2.85 kg
3 kg
36 V

520iRX

En lätt och högpresterande trimmer med röjstyre och bekväm sele för professionell användning. Den har utmärkt ergonomi, tvåvägsrotation på trimmerhuvudet och borstlös motor vilket ger trimmern lång livslängd.

Vikt utan batteri:
Batterispänning:

3 kg
36 V

Tillbehör

Skyddsvisir med hörselkåpor
Skyddsglasögon Clear X
Trimmerlina

Samma batteri till alla*

Du kan snabbt flytta batteriet mellan trimmer, lövblås, motorsåg och häcksax utan avbrott i arbetet. *Batteridrivna motorsågar kräver alltid minst BLi20/BLi200

Lätt att använda

Alla batteridrivna maskiner i sortimentet är enkla att använda, lätta och designade för komfort och produktivitet under hela dagen.

Inga avgaser.
Mindre buller.

Husqvarnas batteridrivna motorer ger samma prestanda som bensindrivna motorer, men utan de skadliga avgaserna och bränsleförbrukningen.