Gräsklippare

När det gäller gräsklippare så erbjuder vi hela Husqvarnas sortiment av traditionella gräsklippare. Vi har ett stort utbud av många olika trädgårdsmaskiner för dina behov.

En traditionell gräsklippare kan kännas omodernt. Tekniken utvecklas dock och det finns fortfarande många situationer som en hederlig gräsklippare klarar av bättre. Branta sluttningar eller partier med högt gräs, ingenting är för svårt för en Husqvarna gräsklippare. Du har själv kontrollen över maskinen och du anpassar gräsklippningen utifrån dina behov. En hederlig gräsklippare är pålitlig och har en mycket lång livslängd, gräsklippningen utförs med effektivitet och trädgårdsmaskinen bara går och går.

För gräsmattor och ytor som är lite större, eller när man inte klipper gräset ofta, så fungerar en bensindriven gräsklippare bäst. Denna typ av trädgårdsmaskin är kraftfull men enkel att hantera. Det finns dock många olika typer av klippare, allt från handdrivna, batteridrivna, eldrivna och bensindrivna. Därför är det viktigt att du skaffar en gräsklippare som passar just dig och dina behov. Tack vare vår långa erfarenhet ser vi till att du får en produkt som passar dig perfekt.

Oavsett om ditt gräs växer i Pajala eller Kiruna är ni hjärtligt välkomna att kontakta eller besöka oss på Andor Maskin & Fritid.

Är du på jakt efter en annan typ av gräsklippare? Hos oss hittar du även robotgräsklippare & åkgräsklippare.

gräsklippare